Anna sedící u stolu v kavárně

Čauky mňauky aneb vítám vás na svém blogu!

kategorie:

Zdravím všechny čtenáře svého prvního blogového článku. Mé jméno je Anna Derfler. Jsem srdcem ♡ i duší ✧ grafického studia Derfler Atelier, které se zaměřuje na tvorbu strategie značky, vizuální identity aka branding. Mám za sebou několik let spolupráce s krásnými českými značkami.

Má práce je mou velkou vášní a ve svém životě jí věnuji opravdu velkorysý prostor. Bez výčitek. Teda většinou. 🌝 Jsem ale taky mámou tří dětí 👦🏼 🧒🏼 👶🏼, manželkou toho nejlepšího kluka na světě a živitelkou naší velké rodiny. A všechno tohle dohromady neustále balancuju. Někdy více, jindy méně úspěšně.

Jsem dost sdílná. Baví mě rozebírat nejrůznější témata, nicméně formát příspěvků na mém Instagramu už mi začal být poněkud těsný. Rozhodla jsem se tedy konečně založit tento blog, kde můžu vše trochu víc rozvést, když bude třeba. Zatím si tady tento prostor budu trochu oťukávat a ladit a budu se snažit sdílet fakt užitečný a hodnotný věci.

Bude mi velkou ctí, když se ke mě čas od času přidáte. Načerpáte něco z mých zkušeností nebo třeba využijete některý moje tipy v grafice či v podnikání.

Co byste ode mě mohli čekat?

Tak určitě tipy a triky z oblasti grafiky, nahlédnutí pod pokličku mých procesů a behind-the scenes. Ráda bych sdílela svou podnikatelskou cestu, mindset ohledně cenotvorby nebo střípky ze života. A možná vás čas od času seznámím se svými brandovými projekty.

Kdo by si tu Aňo teda mohl přijít na své?

No tak určitě někdo, kdo se chce vydat podobnou cestou, jako já. Grafický nebo brandový designér nebo i ten, kdo přemýšlí o podnikání. Hodnotné info tu ale určitě získá kdokoliv, kdo třeba uvažuje o spolupráci se mnou.

Jak se můžete zapojit?

Budu moc ráda za jakékoliv sdílení! Ať se věci dostanou k tomu, kdo to zrovna potřebuje. A co když s něčím v mém článku nebudete souhlasit nebo máte na věc jiný názor? O tom mi můžete napsat taky a to jak na Instagramu nebo třeba e-mailem.

sdílej!

Zaujalo vás v článku něco? Rádi byste cokoliv doplnili nebo se na něco zeptali? Napište mi e-mail nebo se potkejme na Instagramu.

Zdravím! Mé jméno je Anna Derfler a stojím za tímto blogem.

kdo za tím stojí

Jsem srdcem grafického studia Derfler Atelier. Na tomto místě bych s vámi ráda sdílela témata, která pozvednou vaše podnikání o level výš! Pojďte se s mou pomocí stát hlavní postavou příběhu vaší značky.